Mitt namn är Ian Geire och det är jag som har skrivit boken ”Bli rik på kryptovalutor”.

Genom ett starkt brinnande intresse för kryptovalutor har jag byggt på mig en stor kunskap inom ämnet. Jag uppmärksammade att väldigt många personer har fördomar samt egna teorier om Bitcoin och kryptovalutor som inte stämmer in på sanningen.

Det var då idén till boken “Bli rik på kryptovalutor” föddes. Min vision var att på ett sådant enkelt och smidigt sätt hjälpa människor att förstå sig på vad egentligen Bitcoin och kryptovalutor är för något. Den bakomliggande historien och hur tekniken fungerar.

Eftersom jag är en aktiv medlem inom olika krypto communitys runt om på internet, upptäckte jag att väldigt många nya personer strömmade in i kryptomarknaden med en stor nyfikenhet, men de flesta saknaden baskunskaper om kryptovalutor. Flertalet av dessa personer började söka kontakt med mig personligen om vägledning, tips och råd, eftersom dem fick förtroende och tillit till min kunskap. Jag brinner för att hjälpa människor, men tyvärr så räcker inte tiden till för att hjälpa alla samtidigt. Då växte ytterligare en idé inom mig (förutom boken) om ett mentorskapsprogram för kryptovalutor.

Förutom mitt starka intresse för kryptovalutor har jag ägnat mig åt dropshipping i åtta årstid. Jag har sålt allt från kläder till elektronik. Genom dessa år har jag även där byggt på mig en stor kunskap och erfarenhet inom dropshipping och företagande. Jag tycker det är synd att kasta bort dyrbar kunskap, det är bättre att förädla den och hjälpa människor nå deras mål och drömmar som företagare. Samt även minimera deras misstag och felsteg som kan kosta dem både massa onödig tid och dyra pengar.

För mig handlar det om att skapa ett mervärde för mina klienter och läsare. Jag har lagt ner min stjäl i min bok och mitt mentorskapsprogram som jag hoppas du finner intressant. Mitt mål och ambition är att hjälpa mina klienter nå sina drömmar, visioner och mål. Gör dem det, så har jag lyckats och kan hjälpa ännu fler i framtiden.

Önskar du komma i kontakt med mig gällande seminarium eller föredrag?
Mejla då: ian@swecrypto.com