Patreon

Lär dig allt om investering, trading, kryptovalutor, aktier.

PRO

180kr/mån + VAT
  • Du får en direkt insyn i min investeringsportfölj. Vad jag köper och säljer i realtid.
  • Du låser omedelbart upp exklusivt material i Patreon.
  • Du får tillgång till en exklusiv Discord grupp, där det finns andra medlemmar. I Discorden skriver jag TA (tekniska analyser), ger ut trading Calls/Signaler, delar med mig om tips och råd. Du kan alltid skriva/chatta till mig direkt i Discord eller på Patreon.
  • Du får 20% rabatt på mina E-böcker "Bli rik på kryptovalutor" samt "Bli en trader".
  • Jag visar dig hur jag hittar nya trender och får fram nytt material.
  • Jag delar med mig om aktuella TA (tekniska analyser) i projekten jag själv är investerad i samt projekt jag finner intressanta.

DELUXE

1,055kr/mån + VAT
  • Allt som ingår i PRO paketet och PRO+ paketet ingår i Deluxe medlemskapet
  • Du får en personlig kontakt med mig, där jag hjälper dig att skräddarsyr det just du vill veta och lära dig. Jag följer upp kontinuerligt hur det går och är alltid tillgänglig som ett bollplank.
  • Du får tillgång till mina E-böcker, kostnadsfritt.
  • Jag kan hjälpa dig att utveckla din kunskap inom Trading, spotta trender, kryptovalutor/kryptomarknaden, starta/driva företag. Det är du som avgör, vad du vill ha hjälp med och utveckla.
  • Jag kan hjälpa dig att utveckla din kunskap inom Trading, aktier, kryptovalutor, spotta trender.
  • Jag blir din mentor, guide, vägledare .

PRO

I PRO medlemskapet får du ta del av min kunskap och expertis inom investering gällande Kryptovalutor/kryptomarknaden, Aktier/Aktiemarknaden, Ädelmetaller, Trading och mycket annat. Jag agerar som en vägledare/coach som du kan skriva till i Discord eller Patreon privat. Du får aktuella uppdatering om vad som sker och händer i marknaden. Du får ta del av mina inlägg på Patreon. Vår exklusiva Discord grupp är ett redskap/hjälpmedel för alla att kunna bidra. Många medlemmar besitter olika kunskap, inom olika ämnen, vilket gör att det alltid finns någon som har svar på olika frågor eller tips/råd att rekommendera.

PRO+

I PRO+ medlemskapet får du ta del av min kunskap och expertis inom investering gällande Kryptovalutor/kryptomarknaden, Aktier/Aktiemarknaden, Ädelmetaller, Trading och mycket annat. Dessutom får du exklusiv tillgång till VIP signaler som garanterar dig 5-10 unika trading signaler varje dag. Inom Forex trading och kryptovalutor. Jag agerar som en vägledare/coach som du kan skriva till i Discord eller Patreon privat. Du får aktuella uppdatering om vad som sker och händer i marknaden. Du får ta del av mina inlägg på Patreon. Vår exklusiva Discord grupp är ett redskap/hjälpmedel för alla att kunna bidra. Många medlemmar besitter olika kunskap, inom olika ämnen, vilket gör att det alltid finns någon som har svar på olika frågor eller tips/råd att rekommendera.

DELUXE

Du får tillgång till allt som ingår i PRO medlemskapet. I Deluxe medlemskapet får vi en personlig kontakt. Jag anpassar mig efter varje klient och finns där som en mentor/coach. Ett första möte sker alltid med ett telefonsamtal eller videomöte, där jag ställer frågor och antecknar. Detta gör jag för att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Efter vårt första möte gör jag en plan/strategi som är skräddarsydd efter just dina behov och det du vill lära dig och utveckla. Vi bokar in ett nytt möte direkt efter vårt första möte, där vår resa startar tillsammans.

Genom att bli en medlem låser du omedelbart upp tillgång till 95 exklusiva inlägg

346+

Bilder

19+

Länkar

1

Poll

24+

Skrifter

22+

Videos